• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
  • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
  • +36 20 985 4603

Rólunk

autókölcsönzés

Kaptás Autószerviz és AUTÓKÖLCSÖNZŐ

A Kaptás Autószerviz Kft. 2010 óta nyújt partnerei számára kimagasló szervízszolgáltatásokat, melyet 2014-ben hatósági műszaki vizsgával, 2019-ben pedig AUTÓKÖLCSÖNZÉS szolgáltatással bővítettünk.

Cégünknek fontos ügyfeleink elégedettsége. Ennek érdekében új, 5 személyes városi autók és 7 személyes családi egyterűk valamint városi terepjárók (SUV) állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben 9 személyes kisbuszt keres a legmodernebb, hűtő-fűtő rendszerrel és navigációval a mai modern kornak megfelelő extrákkal jól felszerelt autóinkat ajánljuk nyaralni, túrázni, síelni vágyó nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak . A szembefordítható üléssornak köszönhetően tárgyalóbuszként is alkalmas üzleti tárgyalások, utak lebonyolítására.

Bérautóink telephelyeinken, és a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren vehetőek át előzetesen egyeztetett időpontban.

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • 2019-es modern, jól felszerelt autók
  • Kényelmes és biztonságos
  • 1 vagy akár több napra
  • Dél Budán házhoz is
  • Reptéri transzfer Non Stop
  • Magyar autópálya matrica
  • Évszaknak megfelelő gépkocsi felkészítés

Szervizünkben kiemelten kezeljük a műszaki vizsgára érkező autók gyorsszerviz munkálatait, ezzel elősegítve a egyszerű, kényelmes és teljes körű ügyfélkiszolgálást.

Ezen felül autószervizünk széleskörű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére ügyfeleink részére,

fék, futómű javítás, beállítás, gyorsszerviz;
autóklíma, klímatisztítás ózonnal;
gumiszerelés;

Fékhatás mérés:
A szerelő beáll a fékpadra a gépjárművel, és mérőműszer segítségével méri meg a fékhatást. Az első tengelyen, a két fékerő 20 százalékban, a hátsó tengelyen, 30 százalékban térhet el egymástól.

Fékbetétek:
A fékbetéteknek a fékezés során igen nagy teljesítményt kell kifejteniük. Ennek ellenére meg kell őrizniük súrlódási értéküket, nem károsodhatnak törés, deformálódás, szakadás, égés és tapadás következtében. Ezért kizárólag kiváló minőségű, különösen hosszú garanciaidővel rendelkező, válogatott márkatermékeket alkalmazunk. Ha a fékbetétek vastagsága a minimális 3 mm alá csökken, az optimális fékhatás már nem biztosított. Az ebből adódó drága javítással járó károk (pl. féktárcsasérülések) elkerülése érdekében szükségessé válik a fékbetétek cseréje.

Fékrendszer:
Ahhoz, hogy a mozgó gépjárművet megállítsuk fékre van szükségünk. Fékezéskor a jármű mozgási (kinetikai) energiáját hőenergiává (termikus) alakul át, ami a szabadba kerül közvetlen hőátadás formájában a féktárcsák és a fékdobok felületéről. A fékrendszer rendszeres ellenőrzése során, a számítógépes fékmérés során, pontos képet kaphatunk a fékek állapotáról. Fontosabb alkatrészei: féktárcsa + fékbetét, féknyereg, fékcsövek (fém+gumi), főfékhenger, fékerő szabályzó, fékszervó (rásegítő) és persze a fékpedál. Legtöbbször az úgynevezett kopó alkatrészeket kell cserélni, mint a betétek, pofák, tárcsák és dobok. Újabban a blokkolásgátlók és a kipörgésgátlók, az úgynevezett menetstabilizáló rendszerek tömeges megjelenésénél előtérbe kerül a csak tárcsafékek alkalmazása. A fékút hatványozottan nő a sebesség növekedésénél, amit még a gumik állapota valamint az útviszonyok is befolyásolnak.

A gumi szerelést automata géppel végzik munkatársaim, amely alkalmas a defekt tűrő és a széles, peres abroncsok szerelésre is.

Centírozás:
A centrírozást digitális, alumínium keréktárcsa programmal is rendelkező géppel végzik a munkatársaim. A gumi szerelést automata géppel végzik munkatársaim, amely alkalmas a defekt tűrő és a széles, peres abroncsok szerelésre is.

Gumiválaszték:
A raktáron lévő gumiválasztékból a méret igények 90%-át azonnal ki tudjuk elégíteni. Jó kapcsolataink révén a fennmaradó igényt 1-2 órán belül kielégítjük.

A balesetmentes közlekedés alapja, hogy megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a közúti forgalomban. A gépjármű műszaki megvizsgálását a gépjármű tulajdonosa személyesen, vagy meghatalmazottja útján kérheti szervizünkben.

Fontos, hogy a műszaki vizsgára jelentkező érvényes személyi okmányokkal, amennyiben mások nevében és képviseletében jár el, szabályosan kiállított meghatalmazással jelenjen meg a vizsgabázison.

Ahhoz, hogy gépkocsija megfeleljen a Közlekedési Hatóság előírásainak, szabályzatainak és nem utolsó sorban az ön illetve családja és környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez, cégünk a lehető legjobb munkát végezi az autók műszaki vizsgára való felkészítése során.

Lehetőség nyílik a műszaki vizsga keretein belül feltárt hiányosságok azonnali kijavítására is.

Side view portrait of two modern bearded mechanics looking under hood of car inspecting engine and using laptop  while working in car service and repair center, copy space

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégánk rövid időn belül visszahívja Önt elérhetőségén.

Kölcsönzés

+36 20 985 4603
Email:
kaptasszerviz@gmail.com
Nyitvatartás:
H-P: 8-20ig
Reptéri transzfer:
non-stop

Hétvégén kérem hívjon

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet