• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
  • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
  • +36 20 985 4603

Ford Transit bérlés

Ford Transit bérlés – amikor a tartalom mellett a forma is számít

A sikeres üzleti élet alapja a szakmai tudás és a felkészültség, de a protokoll és az íratlan szabályok betartása ugyancsak elengedhetetlen. Egy csúcskategóriás tárgyalóbusz garanciát jelent arra, hogy jó benyomást keltsen partnereiben – éljen ezzel a lehetőséggel!

Prémiumminőségű személyszállítás üzleti partnerei, tárgyalófelei részére. Hívjon minket!

Áraink a 27%-os Áfát nem tartalmazzák

  • jól felszerelt, modern gépjárművek
  • kényelem és biztonság
  • bérelhető 1 vagy több napra is
  • Budapesten belül házhoz is
  • reptéri transzfer

Megbízhatóság és elegancia – a Ford Transit bérlés előnyei

A versenyszférában nagyon fontos szerepet játszik a formalitás, ezzel valószínűleg minden cégvezető tisztában van. Egyáltalán nem mindegy, milyen kondíciók között folytatunk le egy tárgyalást, és hogy milyen körülményeket teremtünk meglévő és leendő partnereink számára egy jelentősebb megbeszélés során.

Szerencsére nincs szükség arra, hogy minden eszköz a birtokunkban, a tulajdonunkban legyen, hiszen a bérlés eszközével is élhetünk, ami leginkább a ritkábban használt, de nagy értékű eszközök esetében jelent költséghatékony, praktikus, tudatos megoldást.

Ha Önnek éppen egy megbízható, modern tárgyalóbuszra van szüksége, de a vállalkozás szempontjából ésszerűtlen lenne ennek megvétele és fenntartása, akkor kölcsönöznie érdemes.

Milyen a jó tárgyalóbusz?

Egy jó tárgyalóbusz – így a nálunk elérhető Ford Transitok is – minden feltételt biztosítanak a sikeres megbeszéléshez. Ez nemcsak technikai, hanem kényelmi szempontból is alapvető elvárás. A modern, huszonegyedik századi igényeket maradéktalanul kielégítő felszereltség, a komfortos ülések, a gépjármű modern megjelenése és kifogástalan műszaki állapota nem is lehet kérdéses – nálunk biztosan nem.

Ha minket választ Ford Transit autóbérlésre, biztos lehet benne, hogy egy igényes kialakítású, esztétikus megjelenésű, prémiumkategóriát képviselő gépjárműben bonyolíthatja le üzleti tevékenységét. Ha Önnek fontos, hogy partnerei kényelmesen, biztonságban és elégedetten utazzanak, döntsön a Ford Transit bérlés mellett! Akár reptérről kísérne delegációt, akár rendezvényre, konferenciára szállítana partnereket és kollégákat, 9 személyes gépjárművünkre nem lehet majd panasza.

Minőségi autóbérlés szolgáltatásunkat egész Magyarországon és külföldet érintő utakon is igénybe veheti. Keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Autókölcsönzés menete

1

Válasszon autót

Válassza ki a legmegfelelőbb autót az autókölcsönzés menüpont alatt!

34

Tekintse át a bérlés feltételeit

Tekintse át a feltételeket , a költségeket!

30

Hívjon vagy írjon

A +36 20 985 4603 telefonszámon vagy a kaptasszerviz@gmail.com elér minket.

4a

Vegye át az autót

Az szerződés kötés után már át is tudja venni az autót a megbeszélt helyen.

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK!
Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégánk rövid időn belül visszahívja Önt elérhetőségén.

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet