• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
  • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
  • +36 20 985 4603

Blog

Számos olyan helyzet adódhat az életben, amikor autókölcsönzésre kell adjuk a fejünket. Megelőzheti egy vártalan momentum vagy egy jól átgondolt, okos döntés, a vége mégis ugyanaz: bérautóval indulunk útnak.

Bár a koronavírus-járvány továbbra is kitart, sok magyar időnként mégis elutazik, akár vakációról, akár halaszthatatlan üzleti útról és az ahhoz kapcsolódó reptéri transzferről legyen is szó.

A tavasz közeledtével és a bezártság miatt sokan másra sem vágyunk már, mint egy friss levegőn, családdal, barátokkal töltött hétvégére vagy egy fergeteges nyaralásra.

A városban közlekedve időről időre felmerül, hogy a biciklizést, a tömegközlekedést vagy az autóvezetést érdemes-e választani.

Mit tehetünk, ha nyakunkon az ünnepi készülődés, és nincs olyan jármű a birtokunkban, amivel könnyedén és gyorsan mozoghatunk a városban?

Ha autóbérlésre van szükség, általában gyorsan kell dönteni, így a fő szempontok között az olcsóság és a könnyű elérhetőség kiemelt helyen szerepel.

Az autóbérlés egyet jelent a szabadsággal. Megérkezni egy idegen helyre, beszállni egy kocsiba, és neki vágni a végtelen utaknak olyan érzés, amit semmi más nem adhat vissza.

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet