• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
  • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
  • +36 20 985 4603

Autószerviz

Kiemelten kezeljük a műszaki vizsgára érkező autók gyorsszerviz munkálatait.

Ezzel elősegítve a egyszerű, kényelmes és teljes körű ügyfélkiszolgálást.

Ezen felül autószervizünk széleskörű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére ügyfeleink részére:

  • fék, futómű javítás, beállítás, gyorsszerviz;
  • autóklíma, klímatisztítás ózonnal;
  • gumiszerelés;

amelyekről részletesen olvashat a főoldalon az egyes témakörök alatt.

Autóbérlés a hét minden napján

SZOLGÁLTATÁSAINK

Fékhatás mérés:
A szerelő beáll a fékpadra a gépjárművel, és mérőműszer segítségével méri meg a fékhatást. Az első tengelyen, a két fékerő 20 százalékban, a hátsó tengelyen, 30 százalékban térhet el egymástól.

Fékbetétek:
A fékbetéteknek a fékezés során igen nagy teljesítményt kell kifejteniük. Ennek ellenére meg kell őrizniük súrlódási értéküket, nem károsodhatnak törés, deformálódás, szakadás, égés és tapadás következtében. Ezért kizárólag kiváló minőségű, különösen hosszú garanciaidővel rendelkező, válogatott márkatermékeket alkalmazunk. Ha a fékbetétek vastagsága a minimális 3 mm alá csökken, az optimális fékhatás már nem biztosított. Az ebből adódó drága javítással járó károk (pl. féktárcsasérülések) elkerülése érdekében szükségessé válik a fékbetétek cseréje.

Fékrendszer:
Ahhoz, hogy a mozgó gépjárművet megállítsuk fékre van szükségünk. Fékezéskor a jármű mozgási (kinetikai) energiáját hőenergiává (termikus) alakul át, ami a szabadba kerül közvetlen hőátadás formájában a féktárcsák és a fékdobok felületéről. A fékrendszer rendszeres ellenőrzése során, a számítógépes fékmérés során, pontos képet kaphatunk a fékek állapotáról. Fontosabb alkatrészei: féktárcsa + fékbetét, féknyereg, fékcsövek (fém+gumi), főfékhenger, fékerő szabályzó, fékszervó (rásegítő) és persze a fékpedál. Legtöbbször az úgynevezett kopó alkatrészeket kell cserélni, mint a betétek, pofák, tárcsák és dobok. Újabban a blokkolásgátlók és a kipörgésgátlók, az úgynevezett menetstabilizáló rendszerek tömeges megjelenésénél előtérbe kerül a csak tárcsafékek alkalmazása. A fékút hatványozottan nő a sebesség növekedésénél, amit még a gumik állapota valamint az útviszonyok is befolyásolnak.

A mai autók többsége fel van szerelve légkondicionáló berendezéssel. A klímarendszer kifogástalan működésének alapfeltétele, hogy a rendszerben kellő mennyiségű kenőolaj, illetve hűtőközeg legyen.

Sajnos az emberek nagy többsége csak akkor javítatja klímáját ha az már nem, vagy csak nagyon kismértékben hűt. Ez nem tesz jót a részegységeknek, illetve a téli időszakban is problémát okoz. Sokan nem tudják, hogy télen is érdemes a fűtés mellett bekapcsolni a klímaberendezést, amely száraz meleg levegőt fúj a szélvédőre, és sokkal gyorsabban tudja a párát leszárítani.

A töltés folyamán szervizgépet csatlakoztatunk a jármű klímaberendezéséhez, ami számítógépes adatbázisból dolgozva mindig a kellő mennyiségű hűtőközeget, és ami nagyon fontos kenőolajat tölt a rendszerbe. Amennyiben a szervizgép szivárgást jelez, nitrogénes szivárgásvizsgálatot végzünk a hiba behatárolásához. A feltöltés során a kenőanyagba egy speciális úgynevezett UV folyadékot adagolunk, amely a későbbi esetleges szivárgást kimutatja.

Szervizünkben vállaljuk a klímaberendezések töltését, nyomáspróbáját, javítását.

Klíma tisztítás ózonnal:
Kellemetlen szagot érez az autójában? Ezt okozhatja az elhanyagolt, koszos klímaberendezés is!

A klímaberendezés elpárologtatóján lecsurgó kondenzvíz melegágya a baktériumoknak, gombáknak, és egyéb vírusoknak. Ezért célszerű legalább évente egyszer időt fordítani a klímarendszer tisztítására, fertőtlenítésére. A tisztítás előtt ajánlatos a pollenszűrő ellenőrzése, szükség esetén cseréje. Alapvetően kétféle tisztítási rendszer terjedt el, az egyik vegyszeres úton távolítja el a kellemetlen szagokat, a másik pedig vegyszermentesen. A vegyszeres fertőtlenítésnél egy habot juttatjuk az autó szellőzőrendszerébe, ahol a hab elpusztítja a baktériumokat. A vegyszermentes eljárásnál Ózongenerátor végzi a tisztítást vegyszermentesen!

Mi az ózonos tisztítást részesítjük előnyben, mert vegyszermentes, megöli a vírusokat, baktériumokat, és friss illatot teremt!

A gumi szerelést automata géppel végzik munkatársaim, amely alkalmas a defekt tűrő és a széles, peres abroncsok szerelésre is.

Centírozás:
A centrírozást digitális, alumínium keréktárcsa programmal is rendelkező géppel végzik a munkatársaim. A gumi szerelést automata géppel végzik munkatársaim, amely alkalmas a defekt tűrő és a széles, peres abroncsok szerelésre is.

Gumiválaszték:
A raktáron lévő gumiválasztékból a méret igények 90%-át azonnal ki tudjuk elégíteni. Jó kapcsolataink révén a fennmaradó igényt 1-2 órán belül kielégítjük.

Autókölcsönzés menete

1

Válasszon autót

Válassza ki a legmegfelelőbb autót az autókölcsönzés menüpont alatt!

34

Tekintse át a bérlés feltételeit

Tekintse át a feltételeket , a költségeket!

30

Hívjon vagy írjon

A +36 20 985 4603 telefonszámon vagy a kaptasszerviz@gmail.com elér minket.

4a

Vegye át az autót

Az szerződés kötés után már át is tudja venni az autót a megbeszélt helyen.

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégánk rövid időn belül visszahívja Önt elérhetőségén.

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet