• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
  • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
  • +36 20 985 4603

Automata váltós autó bérlése

Automata váltós autó bérlése – voksoljon a kényelemre!

Minden sofőr ismeri a városi forgalom kihívásait, különösen ami a csúcsidőszakot illeti. Ha Ön intenzív városi használatra bérelne autót, érdemes az automata váltós modellek közül választania. Ismerje meg elérhető modelljeinket!

Automata váltós autóbérlés kedvező feltételekkel – lépjen velünk kapcsolatba!

Áraink a 27%-os Áfát nem tartalmazzák

  • jól felszerelt, modern gépjárművek
  • kényelem és biztonság
  • bérelhető 1 vagy több napra is
  • Budapesten belül házhoz is
  • reptéri transzfer

Automata váltós autó bérlése Budapesten

A Kaptás Autókölcsönző régóta megbízható szereplő az autóbérlés piacán. Járműveink modernek, jól felszereltek, műszakilag és a karosszériát illetően is kifogástalan állapotban vannak. Nagy gondot fordítunk arra, hogy megfeleljünk Ügyfeleink elvárásainak, ezért igen változatos autóparkot tartunk fenn, mind a járművek mérete, mind a felszereltsége vonatkozásában.

Sok ügyfelünk keres automata váltós gépkocsit, hiszen ezzel a típussal sokkal egyszerűbb a városi közlekedés. Különösen igaz ez a fővárosra, ahol a reggeli és a délutáni forgalmi dugók sokszor a legtürelmesebb sofőröket is próbára teszik. A torlódások, az araszolás, a gyakori megállás-indulás igen fárasztó lehet, de egy automata váltós autó bérlésével legalább ez a bosszantó gond kiküszöbölhető.

A korszerűség nevében

Bár a sofőrök egy része kifejezetten szereti a kézi váltást, mert így a kezükben van az irányítás, sokan vannak, akik inkább az automata váltót részesítik előnyben. Utóbbi szerkezetet számítógép vezérli, aminek egyik legnagyobb előnye, hogy kiküszöböli az emberi hibákat – és tudjuk, hogy a közlekedési balesetek túlnyomó része emberi mulasztásból, hibából következik be. Az automata szerkezettel nem lehet félreváltani, és mindig jól választja meg a sebességfokozatot. Használata során nem fárad el a sofőr, és nem is terelődik el a figyelme, vagyis kifejezetten biztonságos és kényelmes vezetést biztosít. Bármilyen stílusban vezet, az automata váltó minden esetben igazodik hozzá.

Autóbérlés szolgáltatásunk cégek és magánszemélyek számára egyaránt elérhető, gépjárműveink Magyarország egész területén és külföldön is vezethetők. Ha automata váltós autót bérelne, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Autókölcsönzés menete

1

Válasszon autót

Válassza ki a legmegfelelőbb autót az autókölcsönzés menüpont alatt!

34

Tekintse át a bérlés feltételeit

Tekintse át a feltételeket , a költségeket!

30

Hívjon vagy írjon

A +36 20 985 4603 telefonszámon vagy a kaptasszerviz@gmail.com elér minket.

4a

Vegye át az autót

Az szerződés kötés után már át is tudja venni az autót a megbeszélt helyen.

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK!
Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégánk rövid időn belül visszahívja Önt elérhetőségén.

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet