• Hétfő - Péntek: 8 - 17 h-ig Foglalás telefonon H-V 7-21 h-ig
 • 1119 Budapest, Than Károly utca 19.
 • +36 20 985 4603

Autóbérlés

Autóbérlés 1 napra vagy hosszabb távra a hét minden napján

Cégünknek fontos ügyfeleink elégedettsége. 

Amennyiben 9 személyes kisbuszt keres a legmodernebb, hűtő-fűtő rendszerrel és navigációval a mai modern kornak megfelelő extrákkal jól felszerelt autóinkat ajánljuk nyaralni, túrázni, síelni vágyó nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak. A szembefordítható üléssornak köszönhetően tárgyalóbuszként is alkalmas üzleti tárgyalások, utak lebonyolítására.

Bérautóink telephelyeinken, és a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren vehetőek át előzetesen egyeztetett időpontban.

Áraink a 27%-os Áfát nem tartalmazzák

 • 2019-es modern, jól felszerelt autók
 • Kényelmes és biztonságos
 • 1 vagy akár több napra
 • Budapesten belül házhoz is
 • Reptéri transzfer

Autóbérlés a hét minden napján

Cégünknek fontos ügyfeleink elégedettsége. 

Amennyiben 9 személyes kisbuszt keres a legmodernebb, hűtő-fűtő rendszerrel és navigációval a mai modern kornak megfelelő extrákkal jól felszerelt autóinkat ajánljuk nyaralni, túrázni, síelni vágyó nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak . A szembefordítható üléssornak köszönhetően tárgyalóbuszként is alkalmas üzleti tárgyalások, utak lebonyolítására.

Bérautóink telephelyeinken, és a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren vehetőek át előzetesen egyeztetett időpontban.

Áraink a 27%-os Áfát nem tartalmazzák

 • 2019-es modern, jól felszerelt autók
 • Kényelmes és biztonságos
 • 1 vagy akár több napra
 • Budapesten belül házhoz is
 • Reptéri transzfer

Béreljen autót egyszerűen és gyorsan a Kaptás Autókölcsönzőben!

Autóbérlés magyarországi autópálya matricával a hét minden napján

Olcsó, megbízható, modern bérautót szeretne kölcsönözni már ma Budapesten vagy éppen a Liszt Ferenc Repülőtéren? Válassza szervizünket, amelynek szolgáltatásai között 2019 óta a budapesti autóbérlés is szerepel. Egy kedvező árú bérautó használata néhány napra, vagy hosszabb távú szerződéssel sok esetben jobban megéri, mint saját autót vásárolni vagy taxival közlekedni. Az autóbérlés egyszerre teremti meg Önnek az autózás adta szabadságot, miközben nem kell számolnia a fenntartás állandó költségeivel.

Autóbérlés: Mikor kedvező lehetőség Önnek?

 • Amennyiben nem rendelkezik saját gépkocsival, ám alkalmanként szüksége van arra, hogy autóval közlekedjen Budapesten, Magyarországon vagy éppen külföldön is. Szolgáltatásunk rugalmas, így az autóbérlés 1 napra ugyanúgy elérhető, mint hosszabb távra.
 • Ha vidékre kell utaznia és kényelmesebb megoldást keres a tömegközlekedésnél.
 • Amennyiben van gépjárműve, azonban néha az Önétől eltérő méretű, adottságú autóra van szüksége.
 • Ha külföldről érkezik Magyarországra és megbízható, kényelmes, modern valamint kedvező áron igénybe vehető közlekedési megoldást szeretne az itthon eltöltött napok idejére.

Az autóbérlés előnyei

 • Az autóbérlés a vállalkozásban költségként leírható, az áfa-tartalma pedig visszaigényelhető.
 • Autóbérlés esetén nem kell számolnunk azzal a 4-5 éves elköteleződéssel, amit az autóvásárlás jelent. Az autó eladásakor veszteség keletkezik. Ez a veszteség az új autóknál a legmagasabb.
 • Az életkörülményeink változásával módosulhat az is, hogy milyen autóra van éppen szükségünk. Ilyen eset az, ha például gyermek születik a családba, vagy amikor felnő a gyermek, és már kicsi a régi gépjárművünk. Cég esetében változást hozhat, ha módosul a cégprofil vagy az ügyfélkör, és ezáltal megváltozik az utak minősége és hossza.
 • Autóbérlés esetén az ügyfélnek lehetőség van az éppen aktuális igényeinek megfelelő autó – akár más típusú, kisebb vagy nagyobb méretű gépjárműre – cseréjére.
 • További szabadságot jelent, hogy az ügyfél egyszerűen visszaadhatja az autót, amennyiben kiderül, hogy már nincs rá szüksége. Ez akkor fordulhat elő, ha az illető munkahelyet vált, és az új munkaadójától céges autót kap, vagy éppen külföldön folytatja a karrierjét.
 • Autóbérlés esetén az ügyfélnek nem kell számolnia a téli és nyári gumi cseréjével, valamint a gépjármű vizsgáztatásával.
 • Amennyiben az autó megsérül vagy összetörik, a bérlőnek csupán annyi a dolga, hogy átül a csereautóba. Nem kell időigényes szervizzel, valamint a biztosítási ügyintézéssel bajlódnia. Autóbérlés esetén így azzal sem kell számolnia, hogy a javítás miatt kieső időszakra autót szerezzen.
 • Autóvásárlás előtt sokszor megoldást jelenthet átmeneti időszakra is az autóbérlés. Ennek időtartama lehet fél, vagy akár egy év is. Ilyen eset például, amikor egy cégben olyan új tevékenység kezdődik, amihez autó kell. Előfordul az is, hogy a vezetőség új munkavállalót vesz fel, akinek a munkájához gépjárműre van szükség. Ilyenkor sokszor a munkafolyamat közben rajzolódik ki, hogy valójában milyen autóra lett volna szükség. Az is gyakori, hogy menet közben derül ki, hogy gépjármű nélkül is elvégezhető a munkája.

Miért előnyös Önnek az autóbérlés Budapesten, a Kaptás Autókölcsönzőnél?

Cégünk legfontosabb célja megrendelőink elégedettsége. Ennek jegyében igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy megrendelőink autóbérlése zökkenőmentesen és minden igényt kielégítően történjen. Ügyfeleinknek lehetősége van akár egy napra is autót bérelni, azonban hosszabb távú (21-30 nap) autóbérlésre is van mód. 

Autóbérlés az Ön igényeihez szabva a Kaptás Autószerviz Kft.-nél 

Törekszünk arra, hogy minden ügyfelünket tökéletesen kiszolgáljuk az útitervüknek és az  egyéni igényeinek megfelelően. 

Ennek érdekében új, 2019-es 5 személyes városi autók és 7 személyes családi egyterűek, valamint városi terepjárók (SUV) közül választhatnak ügyfeleink, továbbá mikrobusz bérlésre is van lehetőség.

Amennyiben 9 személyes kisbuszt keres a legmodernebb, hűtő-fűtő rendszerrel és navigációval, a mai modern kornak megfelelő extrákkal jól felszerelt autóinkat ajánljuk a nyaralni, túrázni vagy éppen síelni vágyó nagycsaládosok valamint baráti társaságoknak. A szembefordítható üléssornak köszönhetően tárgyalóbuszként is alkalmas üzleti tárgyalások, utak lebonyolítására.

Autóbérlés esetén az ügyfelek a gépjárművet telephelyeinken, és a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren vehetik át előzetesen egyeztetett időpontban.

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés menete

1

Válasszon autót

Válassza ki a legmegfelelőbb autót az autókölcsönzés menüpont alatt!

34

Tekintse át a bérlés feltételeit

Tekintse át  a feltételeket , a költségeket!

30

Hívjon vagy írjon

A +36 20 985 4603 telefonszámon vagy a kaptasszerviz@gmail.com elér minket.

4a

Vegye át az autót

Az szerződés kötés után már át is tudja venni az autót a megbeszélt helyen.

Kérjen ajánlatot
close slider

Név (szükséges)

Email (szükséges)

Telefonszám

Üzenet