Számos olyan helyzet adódhat az életben, amikor autókölcsönzésre kell adjuk a fejünket. Megelőzheti egy vártalan momentum vagy egy jól átgondolt, okos döntés, a vége mégis ugyanaz: bérautóval indulunk útnak.

Bárhogy is legyen, az autókölcsönzés zökkenőmentességét főleg az adja, ha megtaláljuk a megfelelő céget, amitől majd átvesszük az autó kulcsait.

Választásunkat befolyásolhatja változatos, ám de jól felszerelt autópark, kedvező bérlési feltételek, jutányos árak vagy éppen a minimális papírozás, amitől úgy az esetek többségében szeretnénk lehetőleg gyorsan, egyszerűen megszabadulni. De mik a leggyakoribb helyzetek, amikor praktikusabb, kényelmesebb és kifizetődőbb nem saját autóba ülni, hanem egy bérkocsiba? A következőkben három valós élethelyzetet veszünk alapul:

1. Itthoni vagy külföldi nyaralás/telelés

Mindegy, hogy csak egy pár napos kiruccanásra vagy hosszú heteket felölelő pihenésre indulunk, gyakorta jobban járunk az autókölcsönzéssel. Egy jól karbantartott, megfelelően felszerelt, tágas bérautó biztosan nem fog cserbenhagyni az út szélén. Ha nagy a család, több hely kell a csomagoknak, mi több az egyenesen elképzelhetetlen, hogy egy több száz kilométeres útra összepasszírozva üljünk az autóba.

2. Üzleti út

Nem mindenkinek van saját autója. Vagy ha van is, nem biztos, hogy olyan műszaki állapotban van, amivel biztonságosan merünk elindulni egy hosszabb útra. Sőt, az sem ritka, hogy egyszerűen nem szeretnénk a saját autónkat munkahelyi célokra használni, így mindenképp praktikusabb az autóbérlés mellett döntenünk.

3. Különleges alkalmak

Születésnapi buli, esküvő, nagy családi vagy baráti összejövetel, csapatépítő program – bármilyen jeles alkalomról legyen szó, sok esetben kényelmesebb az autókölcsönzést választani, főleg ha ahhoz sofőrszolgálatot is kérünk. A kisbusz kölcsönzést Budapesten gyakorta veszik igénybe olyan társaságok, akik jobban szeretnének egy autóban utazni, és nem konvojban haladni egymás után.

Autókölcsönzési szolgáltatásaink iránt érdeklődne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!