A tavasz közeledtével és a bezártság miatt sokan másra sem vágyunk már, mint egy friss levegőn, családdal, barátokkal töltött hétvégére vagy egy fergeteges nyaralásra.
Utazása során kényelmi, biztonsági és környezettudatos szempontból is ideális választás lehet a költséghatékony 9 személyes kisbusz bérlés. Ha viszont munkatársaival vagy partnereivel indulna üzleti útra, a szembefordított üléssorok akár „tárgyalóként” is funkcionálhatnak.
Kifogástalan műszaki állapotban lévő kisbuszaink komfortos, tágas térrel, korszerű navigációs rendszerrel, modern klímával és számos okosfunkcióval is rendelkeznek.

További praktikus előnyök:

Cégünk mottója ügyfeleink biztonsága és elégedettsége, bárhol is legyenek, ezért a 9 személyes kisbusz bérlés külföldre is lehetséges.

  • Minden esetben az évszaknak megfelelő autógumikkal és magyarországi autópálya matricával felszerelt autóval utazhat.
  • A 9 személyes kisbusz bérlés Budapesten is rendkívül gyors és egyszerű: kölcsönözhet 24 órára és hosszabb időre is.
  • Személyes ajánlatkérés és egyeztetés alapján dolgozunk, így nálunk az előre nem látott pluszköltségek vagy feltételek kizártak.
  • Sérülés esetén csereautót biztosítunk, továbbá a szervizelést és a biztosítási ügyeket is mi intézzük.
  • Kisbuszainkat előzetesen egyeztetett időpontban átvehetik a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren és telephelyeinken is.
  • Dél-Budapesten házhoz is visszük őket.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy legközelebbi útján már a 9 személyes mikrobusz bérlés kivételesen praktikus és kényelmes előnyeit élvezhesse!