A városban közlekedve időről időre felmerül, hogy a biciklizést, a tömegközlekedést vagy az autóvezetést érdemes-e választani. Néha azonban kényszerhelyzetbe kerülünk, és előfordul, hogy pár órányi ügyintézéshez vagy esetleg reptéri transzfer gyanánt égető szükségünk lesz gyors gépjárműre. Aki próbálta már ilyen és ehhez hasonló célokra a közösségi közlekedést, tudja jól, hogy ennek egyelőre igen sok hátránya van, hiszen figyelembe kell vennünk az átadóhelyek elhelyezkedését, és ha dugóba keveredünk, bizony nem lesz olcsó az utazás, mert percenként fizethetünk a szolgáltatástért. Így, ha csak rövid időre van szükségünk autóra, a legköltségkímélőbb megoldás a hagyományos autókölcsönzés. Cégünknél az autóbérlés Budapesten a hét minden napján, akár egy napra is megoldható.

Maximális kényelem

Kisebb és nagyobb autóink, hét- és kilencszemélyes kisbuszaink, illetve városi terepjáróink modern okosfunkciókkal és hűtő-fűtő rendszerrel várják utasaikat. Amennyiben csúcsforgalomban is sokat szeretne vezetni, valamint a lehető legteljesebb komfortérzetre vágyik, érdemes az automata váltós autóbérlést választania.

Egyszerűen és zökkenőmentesen

Nálunk nincsenek az online rendelés után felmerülő járulékos költségek, sem pedig apróbetűs szabályok. A gépjárművek szezonális felkészítéséről és a magyarországi autópályamatrica megvásárlásáról ugyanúgy mi gondoskodunk, mint a biztosítási ügyintézésről és az azonnali csereautóról, amennyiben a kocsi megsérülne. Gépjárműveinket előzetesen egyeztetett időpontban a telephelyeinken, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren veheti át, de Dél-Budapesten igény esetén házhoz is visszük Önnek.