Mit tehetünk, ha nyakunkon az ünnepi készülődés, és nincs olyan jármű a birtokunkban, amivel könnyedén és gyorsan mozoghatunk a városban? Szinte biztosan roskad már a vállunk a rengeteg teendő alatt, azonban pánikra semmi ok – az autóbérlés sosem volt egyszerűbb.

Autóbérlés 1 napra – jól hangzik?

Cégünknél az autóbérlés Budapesten akár egy napra is megoldható. Kínálatunkban kisebb és nagyobb járműveket is talál széles választékban, ráadásul az autókölcsönzés vállalkozásában költségként leírható, az áfatartalma pedig visszaigényelhető.
Nagyobb járművet szeretne? Semmi akadálya! Cégünknél akár a 7 személyes autó bérlés vagy a 9 fős kisbusz bérlés is megoldható. Járműveink a legmodernebb, hűtő-fűtő rendszerrel és navigációval rendelkeznek, de találhat nálunk kényelmes városi terepjárót is, melynek csomagterében minden ajándék elfér. Amennyiben tudja előre, hogy sokat mozog majd autóval a városban, kényelme érdekében érdemes megfontolni az automata váltós autó bérlést is.

Személyre szabott ajánlatok

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért cégünk személyes ajánlatkérés és egyeztetés alapján dolgozik. Célunk egy olyan autóbérlési rendszer kialakítása, amelyben Önnek nem kell az online rendelés után felmerülő, előre nem látott, hátrányos feltételektől és szabályoktól tartania, ahogyan a gépjárművek szezonális felkészítésétől és a magyarországi autópálya matrica megvásárlásától sem. Mi mindezt teljes mértékben biztosítjuk az Ön számára.
Fontos számunkra, hogy Ön gondtalanul utazhasson, ezért olyan biztosítási konstrukcióval dolgozunk, mely lehetővé teszi, hogy ha autója megsérül vagy összetörik, Ön biztosítási ügyintézés nélkül átülhessen a csereautóba. Vegye át a járművet telephelyeinken vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren előzetesen egyeztetett időpontban, illetve igényeljen házhoz szállítást Dél-Budapesten!