Ha autóbérlésre van szükség, általában gyorsan kell dönteni, így a fő szempontok között az olcsóság és a könnyű elérhetőség kiemelt helyen szerepel.

Igen ám, de rengeteg tényező és kiegészítő szolgáltatás létezik, melyeket meglepő módon teljesen más árakon kínálnak a kölcsönzőcégek. Éppen ezért a kölcsönzőszalon kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy magas szintű, megbízható szolgáltatást kapjunk cserébe pénzünkért.

A hazai kisvállalkozások esetében nem csak az ügyintézés könnyebb és kellemesebb, de ma már a kisebb cégek is képesek a legmagasabb színvonalat biztosítani. A Kaptás Autónál az autókölcsönzés Budapesten előzetes ajánlatkéréssel és telefonos megrendeléssel könnyedén intézhető. Így Ön megspórolhatja a sok felesleges idegeskedést, amit az online foglalásnál előre nem látott járulékos költségek, feltételek vagy szabályok zúdítanának a nyakába.

Extra előnyök – autóbérlés Budapesten és Külföldön

Akármekkora útra indul és akármekkora autóra van szüksége, a Kaptás Autóra mindig számíthat, nálunk ugyanis nemcsak 7, hanem a 9 személyes autó bérlés is lehetséges. Igényes kialakítású, jól felszerelt járműveink tágas belső terüknek köszönhetően kényelmes utazást biztosítanak. A szembefordított üléssorok üzleti úton egyben „tárgyalóként” is funkcionálnak. Sérülés esetén csereautót biztosítunk, így Önnek sem szervizeléssel, sem a biztosítási ügyek intézésével nem kell bajlódnia.

Ha nagyobb társasággal családi nyaralásra vagy üzleti útra utazik, a mikrobusz bérlés külföldre is jó választás lehet. Kisbuszaink tökéletes megoldást jelentenek az Ön számára – nemcsak belföldön, hanem külföldön is egyaránt.

A gépkocsikat az évszaknak megfelelően készítjük fel, és magyarországi autópálya-matricával ellátva adjuk át ügyfeleinknek. A modern hűtő-, fűtőrendszer egész évben ideális klímát nyújt, miközben számos okosfunkció és korszerű navigációs rendszer is az utasok rendelkezésére áll. Hab a tortán, hogy kisbuszainkat előzetesen egyeztetett időpontban átvehetik a repülőtéren és telephelyeinken is, Dél-Budapesten pedig házhoz is visszük őket.